Vuit nous músics al Centre Artístic Musical de Xàbia

El Centre Artístic Musical de Xàbia incorpora vuit nous músics

La banda i l’orquestra oferiran concerts extraordinaris per Santa Cecilia

El Centre Artístic Musical de Xàbia dedica un any més el mes de novembre a la seua patrona, Santa Cecilia, i per a açò ha programat diferents actes de germanor i concerts de totes les seues agrupacions com són la Orquestra, la Banda Jove, la Orquestra Jove i la Banda de Música.

El primer dels actes va ser el cap de setmana passat per a donar la benvinguda als vuit nous músics que s’incorporen enguany. Quatre d’ells formaran part de la banda i són Nuria Ern (oboè), Carme Espinòs (saxofon), Pau Cholbi (saxofon) i Álex Blasco (trompeta), mentre que Leandra Buigues (contrabaix), Erica Sesé, María Bolufer  i Elanor Allman (violins) s’integren en l’orquestra.

Els concerts comencen aquest cap de setmana amb l’actuació de la Orquestra del Centre Artístic Musical de Xàbia el dissabte a les 21’30 hores en l’església de Sant Bartolomé.

Es reprendran el divendres 16 (a les 21 hores també en l’església) amb la Banda Jove, dirigida per Óscar Rosa,  i la Orquestra Jove, amb Sergio Camarasa a la batuta, mentre que la Banda tancarà el cicle de concerts el dissabte 17 de novembre, a les 21’30 hores, en el temple de Sant Bertomeu i baix la direcció de Carles Samblancat.

La banda y la orquesta ofrecerán conciertos extraordinarios por Santa Cecilia

El Centre Artístic Musical de Xàbia dedica un año más el mes de noviembre a su patrona, Santa Cecilia, y para ello ha programado distintos actos de hermandad y conciertos de todas sus agrupaciones como son la Orquestra, la Banda Jove, la Orquestra Jove y la Banda de Música.

El primero de los actos fue el pasado fin de semana para dar la bienvenida a los ocho nuevos músicos que se incorporan este año. Cuatro de ellos formarán parte de la banda y son Nuria Ern (oboe), Carme Espinòs (saxofón), Pau Cholbi (saxofón) y Álex Blasco (trompeta), mientras que Leandra Buigues (contrabajo), Erica Sesé, María Bolufer  y Elanor Allman (violines) se integran en la orquesta.

Los conciertos empiezan este fin de semana con la actuación de la Orquestra del Centre Artístic Musical de Xàbia el sábado a las 21’30 horas en la iglesia de San Bartolomé.

Se retomarán el viernes 16 (a las 21 horas también en la iglesia) con la Banda Jove, dirigida por Óscar Rosa,  y la Orquestra Jove, con Sergio Camarasa a la batuta, mientras que la Banda cerrará el ciclo de conciertos el sábado 17 de noviembre, a las 21’30 horas, en el templo de San Bartolomé y bajo la dirección de Carles Samblancat.