Vuit joves s’incorporen a la plantilla de l’Ajuntament

Vuit joves s’incorporen a la plantilla de l’Ajuntament de Xàbia

  • El programa Avalem Joves permet aquesta iniciativa
  • Estaran treballant durant un any en el Consistori

L’Ajuntament de Xàbia ha incorporat esta setmana a la seua plantilla a vuit joves que durant un any treballaran en el Consistori gràcies al programa Avalem Joves Plus, del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) i que subvenciona la  contractació de menors de 30 anys.

Els nous treballadors exerciran les seues funcions tècniques o administratives en els departaments d’informàtica, normalització lingüística,  foment econòmic, obres, l’Arxiu Municipal i patrimoni. Altres dos s’encarregaran de la consergeria d’edificis culturals.

L’alcalde, José Chulvi, ha donat la benvinguda a aquests joves i els ha animat a aprofitar aquesta oportunitat tant per a reunir experiència laboral com per a conèixer el funcionament de l’administració local. A través de Avalem Joves, la Generalitat tracta de recolzar l’empleabilitat dels més joves, facilitar-los experiència laboral i posar en valor el talent jove a l’administració pública.

Ocho jóvenes se incorporan a la plantilla del Ayuntamiento

  • El programa Avalem Joves es el que ha permitido esta iniciativa
  • Estarán trabajando durante un año en el Consistorio

El Ayuntamiento de Xàbia ha incorporado esta semana a su plantilla a ocho jóvenes que durante un año trabajarán en el Consistorio gracias al programa Avalem Joves Plus, del Servicio Valenciano de Empleo y Formación (SERVEF) y que subvenciona la  contratación de menores de 30 años.

Los nuevos trabajadores desempeñarán sus funciones técnicas o administrativas en los departamentos de informática, normalización lingüística,  fomento económico, obras, el Archivo Municipal y patrimonio. Otros dos se encargarán de la conserjería de edificios culturales.

El alcalde, José Chulvi, ha dado la bienvenida a estos jóvenes y les ha animado a aprovechar esta oportunidad tanto para reunir experiencia laboral como para conocer el funcionamiento de la administración local. A través de Avalem Joves, la Generalitat trata de apoyar la empleabilidad de los más jóvenes, facilitarles experiencia laboral y poner en valor el talento joven en la administración pública.