Veïns de Xàbia se sumen a la campanya pro aigua de l’aixeta

 

Centenars de veïns de Xàbia se sumen a la campanya pro aigua de l’aixeta que promou Amjasa

El divendres serà l’últim dia de repartiment de les botelles de vidre

Centenars de veïns i veïnes han passat aquest cap de setmana per el stand de l’empresa d’aigües municipals Amjasa per a sumar-se a la campanya “Més aixeta i menys plàstic” amb la qual la mercantil vol promoure el consum de l’aigua corrent enfront de l’envasada.

L’hídrica ha repartit ja gran part de les botelles de vidre amb el disseny “Aigua de Xàbia” que ha preparat per a la campanya. La barata simbòlica que es proposa és aquesta botella a canvi de tres envasos de plàstic.

La parada de Amjasa ha estat el Port i al Arenal, atesa per l’alcalde, José Chulvi, per membres del consell d’administració i per treballadors de l’empresa.

“Més aixeta i menys plàstic” defensa a més que beure de l’aixeta és còmode, econòmic i un model de proveïment ecològic “que no necessita consumir combustibles fòssils ni generar envasos que incrementen la contaminació creuada i els residus sòlids urbans”. Amjasa recorda que l’aigua que serveix és perfectament apta per al consum humà, tant per sabor com per qualitat, ja que està exhaustivament controlada al llarg de tot el sistema de captació i distribució.

Aquest divendres, 30 de novembre, es realitzarà la tercera i última acció de repartiment de botelles. Serà a partir de les 11’30 hores en la plaça Constitució.

 

El viernes será el último día de reparto de las botellas de vidrio

Centenares de vecinos y vecinas han pasado este fin de semana por el puesto de la empresa de aguas municipales Amjasa para sumarse a la campaña “Más grifo y menos plástico” con la que la mercantil quiere promover el consumo del agua corriente frente a la envasada.

La hídrica ha repartido ya gran parte de las botellas de vidrio con el diseño “Aigua de Xàbia” que ha preparado para la campaña. El trueque simbólico que se propone es esta botella a cambio de tres envases de plástico.

El puesto de Amjasa ha estado en el Puerto y en Arenal, atendido por el alcalde, José Chulvi, por miembros del consejo de administración y por trabajadores de la empresa.

“Més aixeta i menys plàstic” defiende además que beber del grifo es cómodo, económico y un modelo de abastecimiento ecológico “que no necesita consumir combustibles fósiles ni generar envases que incrementen la contaminación cruzada y los residuos sólidos urbanos”. Amjasa recuerda que el agua que sirve es perfectamente apta para el consumo humano, tanto por sabor como por calidad, ya que está exhaustivamente controlada a lo largo de todo el sistema de captación y distribución.

Este viernes, 30 de noviembre, se realizará la tercera y última acción de reparto de botellas. Será a partir de las 11’30 horas en la plaza Constitución.