S’obri la inscripció dels tallers de Cultura

L’Ajuntament de Xàbia obri la inscripció dels tallers de Cultura

Els interessats a reservar la seua plaça poden passar per la Casa de Cultura del 21 al 26 de setembre

El departament de Cultura de Xàbia ofereix un any més una sèrie de tallers dirigits a majors de 18 anys. Les matèries a triar són pintura en aquarel·la, fotografia –nivell bàsic i avançat-, restauració de mobles, tast i cultura del va venir-nivell bàsic i avançat-, desenvolupament personal, millora de la memòria, creació literària i intel·ligència emocional.
El període d’inscripció és a partir del divendres 21 de setembre al dimecres 26 en la Casa de la Cultura i les places són limitades.
Les classes, una a la setmana, començaran a l’octubre i es perllongaran fins a maig en seus com la Casa de Cultura, Ca Lambert, o les instal·lacions de l’Educació Permanent d’Adults (EPA).
El preu dels tallers, que oscil·la entre els 62 i els 128 euros, es pot pagar en dues quotes o en un pagament únic en l’Ajuntament la primera setmana d’octubre quan s’haja confirmat l’assistència al taller.

Se abre la inscripción de los talleres de Cultura

Los interesados en reservar su plaza pueden pasar por la Casa de Cultura del 21 al 26 de septiembre

El departamento de Cultura de Xàbia ofrece un año más una serie de talleres dirigidos a mayores de 18 años. Las materias a elegir son pintura en acuarela, fotografía –nivel básico y avanzado-, restauración de muebles, cata y cultura del vino-nivel básico y avanzado-, desarrollo personal, mejora de la memoria, creación literaria e inteligencia emocional.
El periodo de inscripción es a partir del viernes 21 de septiembre al miércoles 26 en la Casa de la Cultura y las plazas son limitadas.
Las clases, una a la semana, empezarán en octubre y se prolongarán hasta mayo en sedes como la Casa de Cultura, Ca Lambert, o las instalaciones de la Educación Permanente de Adultos (EPA).
El precio de los talleres, que oscila entre los 62 y los 128 euros, se puede pagar en dos cuotas o en un pago único en el Ayuntamiento la primera semana de octubre cuando se haya confirmado la asistencia al taller.

 

semanaljavea.com/…/FORMULARIO-INSCRIPCION-TALLERES.pdf