«Si jo fòra rica»

 

Xàbia tanca aquest dijous la programació pel 9 d’Octubre amb la representació teatral “Si jo fòra rica”

La programació commemorativa del 9 d’Octubre de Xàbia té aquest dijous la seua última cita. Aquesta vegada, amb el teatre.

A partir de les 20 hores i en la Casa de Cultura s’oferirà la representació d’una obra en valencià i per a adults. Es tracta de la comèdia “Si jo fòra rica” de la companyia del teatre Guanchuzri i que està protagonitzada per Lola Moltó i Victoria Salvador.

Explica com Beatríz i Laura, amigues de l’ànima, de tota la vida, estan vetlant a Luis (el marit d’aquesta última) mentre esperen al fet que arriben les visites. La rutina de la cerimònia es trenca inesperadament per una trucada de telèfon i a partir d’aqueix moment ambdues es troben embolicades en una infinitat de peripècies que demostraran que aqueixa amistat no és tan forta com aparenta.

L’entrada, a cinc euros, es podrà adquirir aqueixa mateixa vesprada a partir de les 18 hores en la pròpia Casa de Cultura.

Xàbia cierra este jueves la programación por el 9 d’Octubre con la representación teatral “Si jo fòra rica”

La programación conmemorativa del 9 d’Octubre de Xàbia tiene el jueves su última cita. Esta vez, con el teatro.

A partir de las 20 horas y en la Casa de Cultura se ofrecerá la representación de una obra en valenciano y para adultos. Se trata de la comedia “Si jo fòra rica” de la compañía del teatro Guanchuzri y que está protagonizada por Lola Moltó y Victoria Salvador.

Cuenta cómo Beatríz y Laura, amigas del alma, de toda la vida, están velando a Luis (el marido de esta última) mientras aguardan a que lleguen las visitas. La rutina de la ceremonia se rompe inesperadamente por una llamada de teléfono y a partir de ese momento ambas se encuentran envueltas en un sinfín de peripecias que demostrarán que esa amistad no es tan fuerte como aparenta.

La entrada, a cinco euros, se podrá adquirir esa misma tarde a partir de las 18 horas en la propia Casa de Cultura.