Reformes a l’Avinguda Ultramar

L’Avinguda Ultramar serà des d’aquest dimecres de sentit únic mentre duren les obres de reforma de voreres

Les obres de reforma de les voreres de l’Avinguda d’Ultramar de Xàbia, que discorre des de l’Arenal a la Caleta, han començat. Hui l’alcalde, José Chulvi, ha estat amb el regidor de Projectes de Ciutat, Paco Torres, supervisant el planing d’aquesta obra pública que a partir del dimecres, 10 d’octubre, comportarà restriccions en el tràfic.

Així, la circulació passarà a ser de sentit únic mentre duren els treballs, redirigint tant als vehicles particulars com a l’autobús urbà pel carrer Atenes.

L’obra, que abastarà des de l’encreuament d’Ultramar amb el carrer Esparta fins a l’Arenal, ha començat per la vorera del marge més proper al mar i en direcció a l’Arenal, garantint-se l’accés a les els habitatges. Quan acabe aquesta fase, els operaris passaran a l’altre costat de carrer en adreça inversa.

Després d’aquesta reforma les voreres quedaran més àmplies (d’uns 3 metres) hi haurà nous elements decoratius, arbrat i una millora en el punt de confluència amb les restes romanes de la Sèquia de la Noria, ja que es cobrirà la volta amb pedra tosca.

Està previst que els treballs, que executa l’empresa Promed Consulting S.L.O., duren 4 mesos.

Las obras de reforma de las aceras de la Avenida de Ultramar de Xàbia, que discurre desde el Arenal a la Caleta, han empezado. Hoy el alcalde, José Chulvi, ha estado con el concejal de Proyectos de Ciudad, Paco Torres, supervisando el planing de esta obra pública que a partir del miércoles, 10 de octubre, comportará restricciones en el tráfico.

Así, la circulación pasará a ser de sentido único mientras duren los trabajos, redirigiendo tanto a los vehículos particulares como al autobús urbano por la calle Atenas.

La obra, que abarcará desde el cruce de Ultramar con la calle Esparta hasta el Arenal, ha empezado por la acera del margen más cercano al mar y en dirección al Arenal, garantizándose el acceso a las las viviendas. Cuando termine esta fase, los operarios pasarán al otro lado de calle en dirección inversa.

Tras esta reforma las aceras quedarán más amplias (de unos 3 metros) habrá nuevos elementos decorativos, arbolado y una mejora en el punto de confluencia con los restos romanos de la Séquia de la Noria, ya que se cubrirá la bóveda con piedra tosca.

Está previsto que los trabajos, que ejecuta la empresa Promed Consulting S.L.U., duren 4 meses.