PROGRAMACIÓ FIRA ARTESANIA 2019

PROGRAMACIÓ FIRA ARTESANIA 2019 

Divendres 19 d’ abril

 

A les 08:30 aprox.  Xocotatà tradicional amb mona per als participants del viacrucis al Mercat Municipal de Xàbia.

12:00 h. Inauguració de la Fira, amenitzada per la Colla Xirimitab’s.

18:00 h. Espectacle de petit format anomenat “Un conte, una cançò”, amb històries i música en directe, a càrrec de Rodamons Teatre –  Placeta del Convent.

A partir de les 18:30 h.  Cercavil·la  i animació de carrer «Xinta Rodera», a càrrec de  Tres Fan Ball  pel  recinte de la fira.

 

Dissabte 20 d’abril

 

10:00 h . Obertura  i al llarg de tot el matí de l’Espai dels Brocanter, espai de venda  d’articles de col·leccionista, de decoració i mobiliari antic – Plaça de l’Esglèsia.

11:00 h. «Teatret de titelles per a tots»,  amb la Peliponxo i el venedor de bufes i les pepides d’or, a càrrec de Titiritienda – Plaça de l’Esglèsia.

12:00 h. Taller de suc de taronja/mandarina per a xiquets, a la Placeta del Convent.

17:00 h.  «Teatret de titelles per a tots»,  amb el misteri de la mansió encantada i l’acuseta, a càrrec de Titiritienda – Plaça de l’Esglèsia.

18:00 h. “Ronda de contes: comptem amb tu” , espectacle fet per tots aquells que volen participar amb les seues històries, anècdotes, poemes, dites i demés… un espai on qualsevol pot expressar allò que desitgi en relació als contes , la tradició i la memòria; una estona per compartir entre pares , fills, iaios i amics, i la companyia de Rodamons Teatre. Vine amb la teua historia!! – Placeta del Convent.

A partir de les 18:30 h.  Mostra de balls tradicionals arreu de les comarques,  amb el Grup de Danses Portitxol   – Plaça de l’Esglèsia.

Diumenge  21 d’abril

12:00 h. «Volta Rodamons» per la fira … un poc de música a les vostres compres. A càrrec de Rodamons Teatre – Per la Fira.

(tot el matí) Trobada de penyes i associacions de Xàbia – Plaça de l’Esglèsia..

18:00 h. «Històries del passat». Espectacle per a tancar el cap de setmana festiu i “Gaudim tots de la fira de Xàbia”!! amb Rodamons Teatre – Placeta del Convent.

 

 

Dilluns 22 d’abril

11:00 h. Tallers gratuïts per a xiquets de  “socarrat” i taller de “modelat en cuir”, a càrrec d’  Art e Manya – Plaça de l’Esglèsia.

12:00 h. Klandestino de Lindy Hop i social, a càrrec de Spirit of St. Louis – La Marina  lindy hop – Placeta del Convent.

 

OBERTURA MUSEU SOLER BLASCO, dijous  de 10 h a 13 h, divendres, dissabte i diumenge en horari de 10 a 14 h. i de 18 a 21 h.

 

PROGRAMACIÓN FERIA ARTESANIA 2019 CASTELLÀ

Viernes 20 de abril

 

 

A las 08:30 aprox.  Chocolatada tradicional con mona para los participantes del viacrucis en el Mercado Municipal de Xàbia.

12:00 h. Inauguración de la Feria, amenizada por la Colla Xirimitab’s.

A las 18:00 h. Espectáculo en pequeño formato denominado “Un conte, una cançó”,  con historias y música en directo , a cargo de  Rodamons Teatre –  Placeta del Convent.

A partir de las 18:30 h.   Pasacalle y animación de calle «´Xinta Rodera», a cargo  de Tres Fan Ball por el recinto de la Feria.

 

Sábado 20 de abril

 

10:00 h . Opertura y a lo largo de toda la mañana del Espacio de los Brocanter, espacio de venta de artículos de col·leccionista, de decoración y mobiliario antiguo  – Plaza de la Iglesia.

11:00 h. «Teatrillo de títeres para todos», con Pelopincho y el vendedor de globos, y Las pepitas de oro, a cargo de Titiritienda – Plaza de la Iglesia.

12:00 h. Taller de zumo de naranja/mandarina para niñ@s, en  la Placeta del Convent.

17:00 h.  «Teatrillo de títeres para todos»,  El misterio de la mansión encantada y El chivato, a cargo de  Titiritienda – Plaça de la Iglesia.

18:00 h. “Ronda de contes: comptem amb tu” , espectáculo  hecho para todos aquellos que quieren participar con sus histórias, anècdotes, poemas, dichos y demàs … un espacio donde cualquiera puede expresar aquello que desee en relación a los cuentos, tradiciones y memoria, un rato para compartir entre pedres, hijos, abuelos y amigos, y la companyia de Rodamons Teatre. Ven con tu historia !! – Placeta del Convent.

A partir de les 18:30 h.  Muesta de bailes tradicionales de alrededor de las comarcas,  con el Grup de Danses Portitxol   – Plaza de la Iglesia.

Domingo 21 de abril

12:00 h. «Volta Rodamons» por la Feria .. un poco de música en vuestras compras. A cargo de Rodamons Teatre – Por la Feria.

 (toda la mañana)  Encuentro de peñas y asociaciones de  Xàbia – Plaza de la Iglesia..

18:00 h. «Històries del passat». Espectáculo para cerrar el fin de semana festivo y “Disfrutemos todos de la Feria de Xàbia” !! con Rodamons Teatre – Placeta del Convent.

Lunes 22 abril

11:00 h. Talleres gratuitos para niñ@ de “socarrat” y taller de Moldeado en cuero,  a cargo de Art e Manya – Plaza de la Iglesia.

12:00 h. Klandestino de Lindy Hop y social, a cargo de Spirit of St. Louis – La Marina  lindy hop – Placeta del Convent.

 

OBERTURA MUSEU SOLER BLASCO, dijous  de 10 h a 13 h, divendres, dissabte i diumenge en horari de 10 a 14 h. i de 18 a 21 h.