Programació Fira Artesania 2018

PROGRAMACIÓ FIRA ARTESANIA 2018 VALENCIÀ

 

Divendres 30 març

A les 08:30 aprox.  Xocotatà tradicional amb mona per als participants del viacrucis al Mercat Municipal de Xàbia.

13:00 h. Inauguració de la Fira, amenitzada per la Colla Xirimitab’s.

18:00 h.  Animació de carrer «cançons de festa», a càrrec de  La Romántica del Saladar pel recinte de la fira.

A partir de las 18:30 h. Espectacle de petit format anomenat “CONTES VIATGERS”, amb històries i música en directe, a càrrec de Rodamons Teatre –  Placeta del Convent.

 

Dissabte 31 març

11:00 h. «Teatret de titelles per a tots»,  amb la Bruixa poc cabell i Felon el bandoler, a càrrec de Titiritienda – Plaça de l’Esglèsia.

12:00 h. Tallers gratuïts per a xiquets en la Plaça de l’Esglèsia.

– de  plantaplantes.

– d’elaboració de coques de Xàbia.

17:00 h.  «Teatret de titelles per a tots»,  amb el forner i el dimoni de les tres cues i La flor d’esperança, a càrrec de Titiritienda – Plaça de l’Esglèsia.

18:00 h. “RONDA DE CONTES: COMPTEM AMB TU” , espectacle fet per tots aquells que volen participar amb les seues històries, anècdotes, poemes, dites i demés… un espai on qualsevol pot expressar allò que desitge en relació als contes , la tradició i la memòria; una estona per compartir entre pares , fills, iaios i amics, i la companyia de RODAMONS TEATRE. Vine amb la teua historia!! – Placeta del Convent.

A partir de les 18:30 h.  MOSTRA DE BALLS TRADICIONALS ARREU DE LES COMARQUES,  amb el Grup de Danses Portitxol  – Plaça de l’Esglèsia.

 

Diumenge 1 d’abril

12:00 h. «Passeig Rodamons» per la fira … un poc de música a les vostres compres. A càrrec de Rodamons Teatre – Per la Fira.

(tot el matí) Trobada de penyes i associacions de Xàbia – Plaça de l’Esglèsia..

18:00 h. «Emocionant». Espectacle per a tancar el cap de setmana festiu i “Gaudim tots de la fira de Xàbia”!! amb Rodamons Teatre – Placeta del Convent.

19:00 h. Balla amb Rascanya  Klandestina pels carrers i places  de Xàbia Històrica.

 

Dilluns 2 d’abril

11:00 h. Tallers gratuïts per a xiquets de Torn alfarer i taller de Raku, a càrrec d’  Art e Manya – Plaça de l’Esglèsia.

12:00 h. Klandestino de Lindy Hop i social, a càrrec de Spirit of St. Louis – La Marina  lindy hop – Placeta del Convent.

 

OBERTURA MUSEU SOLER BLASCO, dijous  de 10 h a 13 h, divendres, dissabte i diumenge en horari de 10 a 14 h. i de 18 a 21 h.

 

PROGRAMACIÓN FERIA ARTESANIA 2018 CASTELLÀ

 

Viernes 30 de marzo

A las 08:30 aprox.  Chocolatada tradicional con mona para los participantes del viacrucis en el Mercado Municipal de Xàbia.

13:00 h. Inauguración de la Feria, amenizada por la Colla Xirimitab’s.

18:00 h.  Animación de calle «cançons de festa», a cargo  de La Romántica del Saladar por el recinto de la Feria.

A partir de las 18:30 h. Espectáculo en pequeño formato denominado “CONTES VIATGERS”, con historias y música en directo , a cargo de  Rodamons Teatre – Placeta del Convent.

 

Sábado 31 de marzo

11:00 h. «Teatrillo de títeres para todos», con la Bruja poco pelo i Felón el bandido, a cargo de Titiritienda – Plaza de la Iglesia.

12:00 h. Talleres gratuitos para niñ@s en la Plaza de la Iglesia.

– de  plantaplantas.

– de elaboración de cocas de Xàbia.

17:00 h.  «Teatrillo de títeres para todos»,  con el panadera y el diabló de las tres colas y La flor de esperanza, a cargo de  Titiritienda – Plaça de la Iglesia.

18:00 h. “RONDA DE CONTES: COMPTEM AMB TU” , espectáculo  hecho para todos aquellos que quieren participar con sus histórias, anècdotes, poemas, dichos y demàs … un espacio donde cualquiera puede expresar aquello que desee en relación a los cuentos, tradiciones y memoria, un rato para compartir entre pedres, hijos, abuelos y amigos, y la companyia de RODAMONS TEATRE. Ven con tu historia !! – Placeta del Convent.

A partir de les 18:30 h.  MUESTRA DE BAILES TRADICIONALES DE ALREDEDOR DE LAS COMARCAS,  con el Grup de Danses Portitxol  – Plaza de la Iglesia.

 

Domingo 1 de abril

12:00 h. «Passeig Rodamons» por la Feria .. un poco de música en vuestras compras. A cargo de Rodamons Teatre – Por la Feria.

(Toda la mañana) Encuentro de peñas y asociaciones de Xàbia – Plaza de la Iglesia.

18:00 h. «EMOCIONANT». Espectáculo para cerrar el fin de semana festivo y “Disfrutemos todos de la Feria de Xàbia” !! con Rodamons Teatre – Placeta del Convent.

19:00 h. Baila con Rascanya  Klandestina por las calles y plazas  de Xàbia Històrica.

 

Lunes 2 abril

11:00 h. Talleres gratuitos para niñ@ de Torno alfarero y Taller de Raku,  a cargo de Art e Manya – Plaza de la Iglesia.

12:00 h. Klandestino de Lindy Hop y social, a cargo de Spirit of St. Louis – La Marina  lindy hop – Placeta del Convent.

 

APERTURA MUSEU SOLER BLASCO, jueves  de 10 h a 13 h, viernes, sábado y domingo en horario de 10 a 14 h. i de 18 a 21 h.