Procés de matriculació del nou alumnat escolar

Procés de matriculació del nou alumnat escolar

Reunió informativa a Xàbia sobre el procés de matriculació del nou alumnat escolar

La regidoria d’Educació de Xàbia ha convocat a una reunió informativa dirigida als pares dels xiquets i xiquetes nascuts en 2016 i que el pròxim curs 2019-2020 iniciaran la seua escolarització. La cita és el dilluns, 6 de maig, a les 19 hores a la Casa de Cultura i comptarà amb la regidora Montse Villaverde i el personal del departament d’Educació per a assessorar sobre el procés de matrícula  -que serà del 9 al 17 de maig-.

Des del departament municipal d’Educació també informen que l’Ajuntament obrirà el termini de sol·licituds d’admissió per a l’Escoleta Infantil Municipal del 6 al 10 de maig. Aquest servei està disponible per als xiquets i xiquetes nascuts des de gener de 2017 a desembre de 2018. La documentació es presentarà en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i després del procés de baremació, les llistes es publicaran en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament del 20 al 24 de maig.

 

Reunión informativa en Xàbia sobre el proceso de matriculación del nuevo alumnado escolar

La concejalía de Educación de Xàbia ha convocado a una reunión informativa dirigida a los padres de los niños y niñas nacidos en 2016 y que el próximo curso 2019-2020 iniciarán su escolarización. La cita es el lunes, 6 de mayo, a las 19 horas en la Casa de Cultura y contará con la concejala Montse Villaverde y el personal del departamento de Educación para asesorar sobre el proceso de matrícula  -que será del 9 al 17 de mayo-.

Desde el departamento municipal de Educación también informan que el Ayuntamiento abrirá el plazo de solicitudes de admisión para la Escoleta Infantil Municipal del 6 al 10 de mayo. Este servicio está disponible para los niños y niñas nacidos desde enero de 2017 a diciembre de 2018. La documentación se presentará en la Oficina de Atención al Ciudadano y tras el proceso de baremación, las listas se publicarán en el tablón de anuncios del Ayuntamiento del 20 al 24 de mayo.