Nadal Jove Esportiu

Nadal Jove Esportiu torna un any més a Xàbia com a opció d’oci saludable per a les vesprades de vacances de Nadal

L’activitat és gratuïta i se celebrarà del 26 al 28 de desembre en el Palau d’Esports Miguel Buigues

Un any més, torna un clàssic a la programació nadalenca de l’Ajuntament de Xàbia. Del 26 al 28 de desembre, les regidories de Joventut  i Esports uneixen forces per a oferir als xiquets i joves tres vesprades repletes d’oci i esport en el Palau d’Esports Miguel Buigues.

Nadal *Jove-Esportiu és gratuït i reuneix una gran varietat de propostes per a xiquets i xiquetes d’1 a 17 anys.

El regidor de Joventut, Ximo Segarra, ha explicat que el palau obrirà de 16’30 a 20’30 hores, cadascuna de les tres vesprades amb una proposta diferent: des de rolerball, rocòdrom, tirolina i pont tibetà, zona de ball, jocs 3D o inflables a la ludoteca i psicomotricitat per als més xicotets.

L’oferta l’arredoneixen les zones de pràctica esportiva, que estaran ateses per personal d’Esports, dels clubs i les escoles municipals de Xàbia, ha afegit l’edil d’Esports, Vicent Colomer.

Hi haurà opció de practicar karate, judo, colpbol, escacs, tennis de taula, gimnàstica rítmica, tir amb arc, básquet, bàdminton, futbol, muay thai, rugbi o escalada.

En total, hi haurà entre 30 i 40 monitors controlant les diferents zones d’oci i servei de cafeteria per als quals vulguen berenar.

L’alcalde, José Chulvi, ha posat en valor la coordinació entre tots dos departaments per a poder oferir una activitat molt potent i que cada any concentra moltíssima gent en el Palau (cada dia passen entre 1.000 i 1.500 persones). Chulvi ha definit com una opció perfecta per al nadal, ja que és saludable, totalment gratuïta i apta per a gaudir amb amics o en família.

La actividad es gratuita y se celebrará del 26 al 28 de diciembre en el Palau d’Esports Miguel Buigues

Un año más, vuelve un clásico a la programación navideña del Ayuntamiento de Xàbia. Del 26 al 28 de diciembre, las concejalías de Juventud  y Deportes unen fuerzas para ofrecer a los niños y jóvenes tres tardes repletas de ocio y deporte en el Palau d’Esports 

Miguel Buigues.

Nadal Jove-Esportiu es gratuito y reúne una gran variedad de propuestas para niños y niñas de 1 a 17 años.

El concejal de Juventud, Ximo Segarra, ha explicado que el palau abrirá de 16’30 a 20’30 horas, cada una de las tres tardes con una propuesta distinta: desde rolerball, rocódromo, tirolina y puente tibetano, zona de baile, juegos 3D o hinchables a la ludoteca y psicomotricidad para los más pequeños.

La oferta la redondean las zonas de práctica deportiva, que estarán atendidas por personal de Deportes, de los clubes y las escuelas municipales de Xàbia, ha añadido el edil de Deportes, Vicent Colomer.

Habrá opción de practicar karate, judo, colpbol, ajedrez, tenis de mesa, gimnasia rítmica, tiro con arco, básquet, bádminton, fútbol, muay thai, rugby o escalada.

 

En total, habrá entre 30 y 40 monitores controlando las distintas zonas de ocio y servicio de cafetería para los que quieran merendar.

El alcalde, José Chulvi, ha puesto en valor la coordinación entre ambos departamentos para poder ofrecer una actividad muy potente y que cada año concentra muchísima gente en el Palau (cada día pasan entre 1.000 y 1.500 personas). Chulvi ha definido como una opción perfecta para las navidades, ya que es saludable, totalmente gratuita y apta para disfrutar con amigos o en familia.