Monjove Xàbia organiza el campamento de inglés para jóvenes

L’activitat es trasllada al Centre de Natura de Tarihuela després del tancament de l’alberg de Moraira
La regidoria de Joventut de Xàbia manté un estiu més el campament d’anglès per a joves de 12 i 18 anys que estiguen cursant ECO, batxillerat o cicles formatius. Aquesta activitat, que combina formació i oci actiu, està prevista del 21 al 30 de juliol i es desenvoluparà en el Centre de Natura de Tarihuela (a Castelló) ja que la seua seu habitual –l’alberg juvenil de Moraira- ha tancat les seues portes.

Malgrat el canvi d’instal·lacions, sí que es mantindrà a l’equip de monitors que han treballat en anteriors edicions i que coordinen una setmana en la qual els assistents reben 5 hores diàries de classes d’anglès i la resta del dia poden gaudir d’activitats com a tirolina, piragua, senderisme, teatre o tallers educatius, entre altres.

El preu de campament és de 259 euros i inclou el transport amb autobús fins al recinte, allotjament i manutenció, les classes i assegurança.

Les inscripcions es podran formalitzar en Monjove (Casa de la Cultura) a partir del 13 de maig en horari de demà.

La actividad se traslada al Centre de Natura de Tarihuela tras el cierre del albergue de Moraira

La concejalía de Juventud de Xàbia mantiene un verano más el campamento de inglés para jóvenes de entre 12 y 18 años que estén cursando ECO, bachillerato o ciclos formativos. Esta actividad, que combina formación y ocio activo, está prevista del 21 al 30 de julio y se desarrollará en el Centre de Natura de Tarihuela (en Castellón) ya que su sede habitual –el albergue juvenil de Moraira- ha cerrado sus puertas.

A pesar del cambio de instalaciones, sí se mantendrá al equipo de monitores que han trabajado en anteriores ediciones y que coordinan una semana en la que los asistentes reciben 5 horas diarias de clases de inglés y el resto del día pueden disfrutar de actividades como tirolina, piragua, senderismo, teatro o talleres educativos, entre otros.

El precio de campamento es de 259 euros e incluye el transporte en autobús hasta el recinto, alojamiento y manutención, las clases y seguro.

Las inscripciones se podrán formalizar en Monjove (Casa de la Cultura) a partir del 13 de mayo en horario de mañana.