“M’esperaràs” tanca el cicle gratuït de cinema en valencià

“M’esperaràs” tanca el cicle gratuït de cinema en valencià de Xàbia

La pel·lícula es projectarà el dissabte al Cinema Jayan

El departament de Cultura de Xàbia tanca aquest dissabte el cicle de cinema en valencià amb la pel·lícula “M’esperaràs”, una comèdia rodada originalment en valencià i que és l’òpera preval de l’actor, dramaturg i director Carles Alberola.

La sessió està programada a les 17’30 hores al Cinema Jayan i com totes les del cicle impulsat per l’Ajuntament, l’entrada és gratuïta.

Recomanada per a majors de 16 anys, “M’esperaràs” és una història que transcorre un 25 d’abril -una picada d’ullet al poble valencià-, quan Jaume (Alfredo Picó) i Raquel (Cristina García) organitzen un sopar a cegues amb Rubén (Carles Alberola), un amic neuròtic, depressiu i separat. La quarta a entrar en escena, Pilar (Rebeca Valls) posarà del revés la vida de la resta i demostra que mai és tard per a tornar a començar. El cinqué protagonista és l’apartament, on transcorre el 80% de la pel·lícula. Del 20% restant, l’espectador podrà reconèixer localitzacions de la ciutat de València com l’avinguda de Blasco Ibáñez, el barri de Russafa o la Facultat de Filologia, Comunicació i Traducció de la Universitat de València. La producció compta amb una banda sonora creada pel compositor valencià Arnau Bataller.

“M’esperaràs” cierra el ciclo gratuito de cinema en valencià de Xàbia

El departamento de Cultura de Xàbia cierra este sábado el ciclo de cinema en valencià con la película “M’esperaràs”, una comedia rodada originalmente en valenciano y que es la ópera prima del actor, dramaturgo y director Carles Alberola.

La sesión está programada a las 17’30 horas en el Cine Jayan y como todas las del ciclo impulsado por el Ayuntamiento, la entrada es gratuita.

Recomendada para mayores de 16 años, “M’esperaràs” es una historia que transcurre un 25 de abril -un guiño al pueblo valenciano-, cuando Jaume (Alfredo Picó) y Raquel (Cristina García) organizan una cena a ciegas con Rubén (Carles Alberola), un amigo neurótico, depresivo y separado. La cuarta en entrar en escena, Pilar (Rebeca Valls) pondrá del revés la vida del resto y demuestra que nunca es tarde para volver a empezar. El quinto protagonista es el apartamento, donde transcurre el 80% de la película. Del 20% restante, el espectador podrá reconocer localizaciones de la ciudad de València como la avenida de Blasco Ibáñez, el barrio de Russafa o la Facultad de Filología, Comunicación y Traducción de la Universitat de València. La producción cuenta con una banda sonora creada por el compositor valenciano Arnau Bataller.