Les festes del Portitxol protagonitzen aquest cap de setmana

Les festes del Portitxol protagonitzen aquest cap de setmana

El dissabte actua Pep Gimeno Botifarra

Les festes populars segueixen acompanyant l’estiu a Xàbia. Després de la de la Plana, és el Portitxol qui es vist de festa per a omplir el cap de setmana -11 i 12 d’agost-de música, tradició i germanor entre els “portixoleros” i els amics que vulguen acompanyar-los.

El dissabte a les 19’30 hores la Colla Portitxol farà una cercavila de crida a la festa amb música tradicional per la zona del mirador de la Creu, seguit d’un berenar per als assistents. A les 20’30 hores, ja en l’esplanada en la qual es concentra la festa, s’oferirà una actuació de el “cantaor” Pep Gimeno Botifarra i la rondalla, que finalitzarà amb la dansà que lidera el Grup de Danses.

A les 22’30 hores s’ha previst el sopar de germanor oberta a tots els que vulguen sumar-se i després seguirà la vetlada amb el ball amenitzat per l’orquestra Diamonds.

El programa segueix el diumenge, que començarà amb una despertà a partir de les 9 hores amb música popular, sardines per a esmorzar i jocs i cucanyes per a xiquets i majors, tancant la festa una actuació dels joves del grup de percussió Tom’n’Go.

Las fiestas del Portitxol protagonizan este fin de semana la agenda de ocio en Xàbia

El sábado actuará Pep Gimeno Botifarra

Las fiestas populares siguen acompañando el verano en Xàbia. Después de la de La Plana, es el Portitxol quien se viste de fiesta para llenar el fin de semana -11 y 12 de agosto-de música, tradición y hermandad entre los “portixoleros” y los amigos que quieran acompañarles.

El sábado a las 19’30 horas la Colla Portitxol hará un pasacalle de llamada a la fiesta con música tradicional por la zona del mirador de la Creu, seguido de una merienda para los asistentes. A las 20’30 horas, ya en la explanada en la que se concentra la fiesta, se ofrecerá una actuación del “cantaor” Pep Gimeno Botifarra y la rondalla, que finalizará con la dansà que lidera el Grup de Danses.

A las 22’30 horas se ha previsto la cena de hermandad abierta a todos los que quieran sumarse y después seguirá la velada con el baile amenizado por la orquesta Diamonds.

El programa sigue el domingo, que empezará con una despertá a partir de las 9 horas con música popular, sardinada para almorzar y juegos y cucañas para niños y mayores, cerrando la fiesta una actuación de los jóvenes del grupo de percusión Tom’n’Go.