La quintà del 2019 tria als màxims representants

La quintà del 2019 tria aquest dissabte als màxims representants para les Fogueres de Sant Joan de Xàbia

La comissió de Fogueres de Sant Joan de Xàbia ha fixat ja la data per a la votació dels màxims representants de les pròximes festes del 2019. Aquest dissabte, en el Palau d’Esports Miguel Buigues Andrés, se celebrarà l’acte d’elecció de la futura reina de Fogueres i les seues dames, així com dels presidents de la Quintà. En la vetlada també es determinaran els càrrecs de la comissió juvenil i els infantils.

La gala començarà a les 22 hores i seguirà l’esquema habitual. Primer se sortejaran els càrrecs de presidents juvenils i els de reina i dames infantils entre les xicotetes que vulguen optar al càrrec. Després els quintos desfilaran per parelles per a dipositar els seus vots.

Mentre es produeix el recompte, hi haurà una desfilada de moda a càrrec de Insieme (urban wear) i Maribel Gilabert (indumentària regional i festa) amb la col·laboració de l’esteticista Cecilia Díez. També es podrà gaudir de les coreografies del Club de gimnàstica rítmica Xàbia.

La gala tindrà una entrada de 10 euros que es podrà adquirir en el mateix pavelló.

L’elecció és el primer acte de la Quintà del 2019 que el proper dissabte 27 d’octubre ja es farà notar pels carrers de la vila amb la tradicional cercavila informal de presentació.

La quintà del 2019 elige este sábado a los máximos representantes para les Fogueres de Sant Joan de Xàbia

La comisión de Fogueres de Sant Joan de Xàbia ha fijado ya la fecha para la votación de los máximos representantes de las próximas fiestas del 2019. Este sábado, en el Palau d’Esports Miguel Buigues Andrés, se celebrará el acto de elección de la futura reina de Fogueres y sus damas, así como de los presidentes de la Quintà. En la velada también se determinarán los cargos de la comisión juvenil y los infantiles.

La gala empezará a las 22 horas y seguirá el esquema habitual. Primero se sortearán los cargos de presidentes juveniles y los de reina y damas infantiles entre las pequeñas que quieran optar al cargo. Después los quintos desfilarán por parejas para depositar sus votos.

Mientras se produce el recuento, habrá un desfile de moda a cargo de Insieme (urban wear) y Maribel Gilabert (indumentaria regional y fiesta) con la colaboración de la esteticista Cecilia Díez. También se podrá disfrutar de las coreografías del Club de gimnasia rítmica Xàbia.

La gala tendrá una entrada de 10 euros que se podrá adquirir en el mismo pabellón.

La elección es el primer acto de la Quintà del 2019 que el próximo sábado 27 de octubre ya se hará notar por las calles de la villa con el tradicional pasacalle informal de presentación.