La Mar de Tapes 2018

La Mar de Tapes protagonitza l’oferta gastronòmica de Xàbia durant aquest pont

Del divendres 12 al diumenge 14, un total de 22 establiments hostalers de Duanes participen en aquesta ruta gastronòmica

El barri de Duanes del Mar es converteix aquest pont del Pilar en l’epicentre de la gastronomia més marinera amb les seues jornades “La Mar de Tapes”. Des del divendres al migdia al diumenge un total de 22 locals de restauració participen en l’esdeveniment culinari més potent del barri. Quasi la pràctica totalitat de restaurants i bars elaboren una tapa especial que serviran durant aquests tres dies amb el peix com a màxim protagonista amb la qual conviden als visitants a fer un recorregut per la gastronomia amb més essència marinera.

Com ha assenyalat la presidenta dels comerciants del Port, Cande Ros, durant aquest pont “traiem la nostra cuina al carrer” ja que els participants instal·laran una barra en l’exterior del local per a servir exclusivament aquestes tapes. Després, a l’interior seguiran oferint servei habitual.

Ros ha apuntat que la filosofia d’aquest esdeveniment és que els assistents passegen entre bar i bar, aprofitant així per a dinamitzar també els comerços. En el carrer hi haurà música en directe, activitats per a xiquets i mercat d’artesania amb el que l’ambient està més que garantit.

L’alcalde, José Chulvi, i el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí , han mostrat el seu suport a aquest esdeveniment que donarà un atractiu major al port durant aquest pont tant per als xabieros com para els que visiten la vila.

Chulvi ha volgut agrair a l’associació l’esforç que fa per a proposar aquest tipus d’esdeveniments i per a mantenir dia a dia negocis en els quals preval la qualitat i l’atenció personalitzada. “El comerç i l’hostaleria donen vida als pobles i a nivell gastronòmic Duanes és un exemple de com conviuen ofertes senzilles i de sempre amb altres més elaborades però sempre oferint l’essència de Xàbia com a poble mariner” ha manifestat l’alcalde.

La ruta gastronòmica la Mar de Tapes estarà funcionant divendres i dissabte (12 i 13 d’octubre) tant en horari de migdia com de vesprada, mentre que el diumenge dia 14 les tapes se serviran només a l’hora de menjar. Els tiquets de les degustacions tenen un preu d’1,80 euros per a les tapes i 1’50 euros la beguda.

Del viernes 12 al domingo 14, un total de 22 establecimientos hosteleros de Duanes participan en esta ruta gastronómica

El barrio de Duanes del Mar se convierte este puente del Pilar en el epicentro de la gastronomía más marinera con sus jornadas “La Mar de Tapas”. Desde el viernes al mediodía al domingo un total de 22 locales de restauración participan en el evento culinario más potente del barrio. Casi la práctica totalidad de restaurantes y bares elaboran una tapa especial que servirán durante estos tres días con el pescado como máximo protagonista con la que invitan a los visitantes a hacer un recorrido por la gastronomía con más esencia marinera.

Como ha señalado la presidenta de los comerciantes del Port, Cande Ros, durante este puente “sacamos nuestra cocina a la calle” ya que los participantes instalarán una barra en el exterior del local para servir exclusivamente estas tapas. Después, en el interior seguirán ofreciendo servicio habitual.

Ros ha apuntado que la filosofía de este evento es que los asistentes callejeen, aprovechando así para dinamizar también los comercios. En la calle habrá música en directo, actividades para niños y mercado de artesanía con lo que el ambiente está más que garantizado.

El alcalde, José Chulvi, y el concejal de Fomento Económico, Cesc Camprubí , han mostrado su apoyo a este evento que dará un atractivo mayor al puerto durante este puente tanto para los xabieros como para los que visiten la villa.

Chulvi ha querido agradecer a la asociación el esfuerzo que hace para proponer este tipo de eventos y para mantener día a día negocios en los que prima la calidad y la atención personalizada. “El comercio y la hostelería dan vida a los pueblos y a nivel gastronómico Duanes es un ejemplo de cómo conviven ofertas sencillas y de siempre con otras más elaboradas pero siempre ofreciendo la esencia de Xàbia como pueblo marinero” ha manifestado el alcalde.

La ruta gastronómica la Mar de Tapas estará funcionando viernes y sábado (12 y 13 de octubre) tanto en horario de mediodía como de tarde, mientras que el domingo día 14 las tapas se servirán sólo a la hora de comer. Los tiquetes de las degustaciones tienen un precio de 1,80 euros para las tapas y 1’50 euros la bebida.

FLYERS DIPTICO A5 2018