Jornada tècnica de jutges de pau

Jornada tècnica de jutges de pau

Els jutges de pau de la província es donen cita a Xàbia per a millorar les seues tècniques de mediació

Més de 50 jutges i secretaris dels jutjats de pau de la província s’han donat cita a Xàbia per a assistir a una jornada tècnica impulsada per la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

Baix el títol “Parlant s’entén la gent”, aquesta acció formativa millorarà les seues eines i tècniques de mediació com a resolució alternativa de conflictes, facilitant així la seua tasca bàsica en el dia a dia del jutjat.

La tinent d’alcalde, Isabel Bolufer, i el director general de Reformes Democràtiques, José García Añón, han donat la benvinguda als assistents, arribats de tota la província,  entre els quals estava el jutge de pau titular de Xàbia, Gabriel Sapena.

Los jueces de paz de la provincia se dan cita en Xàbia para mejorar sus técnicas de mediación

Más de 50 jueces y secretarios de los juzgados de paz de la provincia se han dado cita en Xàbia para asistir a una jornada técnica impulsada por la Conselleria de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas.

Bajo el título “Hablando se entiende la gente”, esta acción formativa mejorará sus herramientas y técnicas de mediación como resolución alternativa de conflictos, facilitando así su labor básica en el día a día del juzgado.

La teniente de alcalde, Isabel Bolufer, y el director general de Reformas Democráticas, José García Añón, han dado la bienvenida a los asistentes, llegados de toda la provincia,  entre los que estaba el juez de paz titular de Xàbia, Gabriel Sapena.