Joan Castejón inaugura exposició aquest divendres a Xàbia

 

Joan Castejón inaugura exposició aquest divendres a Xàbia

La Casa del Cable de Xàbia inaugura aquest divendres, a les 20 hores, una exposició de Joan Castejón (Elx, 1945), un dels artistes més representatius del realisme social i l’expressionisme de les últimes dècades a la Comunitat Valenciana.

La mostra porta per títol ‘Obra Seriada sobre paper”, una selecció de 19 serigrafies de dibuixos originals realitzats des dels anys 60 fins a l’actualitat i que arreplega els seus elements més icònics com són les mans o els personatges mitològics.

Castejón és pintor, gravador i escultor. Un artista de llarga trajectòria reconeguda a nivell internacional i que també s’ha caracteritzat pel seu compromís polític i social.

L’exposició que s’estrena aquest cap de setmana en la Casa del Cable estarà a la disposició del públic fins al 12 de gener.

Joan Castejón inaugura exposición este viernes en Xàbia

La Casa del Cable de Xàbia inaugura este viernes, a las 20 horas, una exposición de Joan Castejón (Elche, 1945), uno de los artistas más representativos del realismo social y el expresionismo de las últimas décadas en la Comunidad Valenciana.

La muestra lleva por título ‘Obra Seriada sobre paper”, una selección de 19 serigrafías de dibujos originales realizados desde los años 60 hasta la actualidad y que recoge sus elementos más icónicos como son las manos o los personajes mitológicos.

Castejón es pintor, grabador y escultor. Un artista de larga trayectoria reconocida a nivel internacional y que también se ha caracterizado por su compromiso político y social.

La exposición que se estrena este fin de semana en la Casa del Cable estará a disposición del público hasta el 12 de enero.