“Ink hole” de l’il·lustrador Fércalcer

“Ink hole” de l’il·lustrador Fércalcer

El Museu Soler Blasco de Xàbia estrena aquest divendres l’exposició “Ink hole” de l’il·lustrador Fércalcer

El museu Soler Blasco de Xàbia estrena aquesta setmana una interessant exposició de l’il·lustrador i dissenyador gràfic local Daniel Fernández Calzado, també conegut com Fércalcer.

La inauguració d’aquesta mostra serà divendres, 30 de novembre, a les 19’30 hores i es podrà visitar durant tot el nadal, fins al 13 de gener.

Baix el títol “Ink hole”, Fércalcer proposa una original sèrie de dibuixos que tenen com a punt de partida un forat –en la major part de casos un cercle o esfera- i que l’artista converteix en la connexió del representat en el paper amb la realitat tridimensional.

Amb aquesta exposició Cultura arredoneix l’oferta artística per a aquest mes, ja que divendres passat també es va inaugurar en la Casa del Cable l’exposició de serigrafies ‘Obra Seriada sobre paper” de l’artista Joan Castejón.

El Museo Soler Blasco de Xàbia estrena este viernes la exposición “Ink hole” del ilustrador Fércalcer

El museo Soler Blasco de Xàbia estrena esta semana una interesante exposición del ilustrador y diseñador gráfico local Daniel Fernández Calzado, también conocido como Fércalcer.

La inauguración de esta muestra será el viernes, 30 de noviembre, a las 19’30 horas y se podrá visitar durante todas las navidades, hasta el 13 de enero.

Bajo el título “Ink hole”, Fércalcer propone una original serie de dibujos que tienen como punto de partida un agujero –en la mayor parte de casos un círculo o esfera- y que el artista convierte en la conexión de lo representado en el papel con la realidad tridimensional.

Con esta exposición Cultura redondea la oferta artística para este mes, ya que el pasado viernes también se inauguró en la Casa del Cable la exposición de serigrafías ‘Obra Seriada sobre paper” del artista Joan Castejón.