III concurs audiovisual de Xàbia contra la violència de gènere

III concurs audiovisual de Xàbia contra la violència de gènere

El col·legi Graüll i l’IES número 1 guanyen l’III concurs audiovisual de Xàbia contra la violència de gènere

La regidora d’Educació i Igualtat de Xàbia, Montse Villaverde, ha lliurat els premis de l’II concurs audiovisual de l’Ajuntament contra la violència de gènere. En la categoria escolar han sigut els alumnes de sisè de primària del col·legi Graüll els que han guanyat amb el videoclip de la seua cançó “Vacuna’t amb mi” que equipara les creences sexistes a un virus del que cal vacunar-se.

Mentre, en secundària ha sigut un equip d’alumnes de segon de batxillerat de l’IES número 1 amb un curt titulat “No és No” que simula una conversa de whatsapp en la qual es bromeja sobre un abús sexual.

Villaverde ha agraït la implicació dels centres escolars de Xàbia en totes aquestes iniciatives que treballen l’educació en Igualtat i no sexista.

 

El colegio Graüll y el IES Número 1 ganan el III concurso audiovisual de Xàbia contra la violencia de género

La concejala de Educación e Igualdad de Xàbia, Montse Villaverde, ha entregado los premios del II concurso audiovisual del Ayuntamiento contra la violencia de género. En la categoría escolar han sido los alumnos de sexto de primaria del colegio Graüll los que han ganado con el videoclip de su canción “Vacuna’t amb mi” que equipara las creencias sexistas a un virus del que es preciso vacunarse.

Mientras, en secundaria ha sido un equipo de alumnos de segundo de bachillerato del IES Número 1 con un corto titulado “No es No” que simula una conversación de whatsapp en la que se bromea sobre un abuso sexual.

Villaverde ha agradecido la implicación de los centros escolares de Xàbia en todas estas iniciativas que trabajan la educación en Igualdad y no sexista.