Homenatje a l’atleta local Moha Rida Younes

Xàbia homenatja el divendres a l’atleta local Moha Rida Younes després de proclamar-se subcampió del Món Veterà en 1.500 metres

 L’Ajuntament de Xàbia oferirà el 9 de novembre, una recepció oficial a l’atleta local Moha Rida Younes Chelloubi, qui es va proclamar el passat mes de setembre a Màlaga subcampió del Món -en categoria veterà M35- en la distància regna d’1.500 metres.

Younes, de 35 anys i membre del Club Atletisme Llebeig Xàbia, atresora un important palmarès i és molt volgut per tots els aficionats a l’atletisme de la comarca per la seua esportivitat.

L’acte institucional, en el que participaran l’alcalde, José Chulvi, i el regidor d’Esports, Vicent Colomer, començarà a les 19 hores en el saló de plens i està obert a amics, familiars i aficionats que vulguen participar en aquesta felicitació pública.

Xàbia homenajea este viernes al atleta local Moha Rida Younes tras proclamarse subcampeón del Mundo Veterano en 1.500 metros

El Ayuntamiento de Xàbia ofrecerá el 9 de noviembre, una recepción oficial al atleta local Moha Rida Younes Chelloubi, quien se proclamó el pasado mes de septiembre en Málaga subcampeón del Mundo -en categoría veterano M35- en la distancia reina de 1.500 metros.

Younes, de 35 años y miembro del Club Atletismo Llebeig Xàbia, atesora un importante palmarés y es muy apreciado por todos los aficionados al atletismo de la comarca por su deportividad.

El acto institucional, en el que participarán el alcalde, José Chulvi, y el concejal de Deportes, Vicent Colomer,  empezará a las 19 horas en el salón de plenos y está abierto a amigos, familiares y aficionados que quieran participar en esta felicitación pública.