«Girls & Wine» se celebrarà el dimecres 17 d’octubre

«Girls & Wine» se celebrarà el dimecres 17 d’octubre

Quatre emprenedores del sector del vi protagonitzen la pròxima trobada de networking impulsada per l’Ajuntament de Xàbia

Girls & Wine se celebrarà el dimecres 17 d’octubre en la Casa del Vi

El departament de Foment Econòmic de Xàbia dóna un nou impuls a les trobades amb els quals tracta de propiciar el networking entre emprenedors i empresaris ja consolidats.

Després de l’èxit de cicles com “Beers & Bytes”, aquesta tardor s’innova amb la primera trobada “Girls & Wine” en el qual es podrà conèixer l’experiència de quatre dones que han emprès aventures empresarials relacionades amb el món del vi, aconseguint que una passió s’haja convertit en negoci.

L’esdeveniment tindrà lloc dimecres que ve 17 d’octubre, a les 20’30 hores, en la Casa del Vi  i les ponents seran Mara Bañó (cellers Les Freses), Cristina Rodríguez (M d’Alexandria), Margherita Saretto (Volta i Volta) i Graciela Pena (Vino Vítaro). A més, hi haurà un tast previ (a les 19 hores). Per a assistir a la mateixa, fa falta reservar en el 966463098.

Des del departament que dirigeix Cesc Camprubí, aposten en aquesta estratègia que han batejat com “beachworking”, una paraula (combinació de networking i platja) que vol plasmar el potencial de Xàbia com a lloc idoni per a compatibilitzar desenvolupament professional i qualitat de vida.

Entre les iniciatives proposades sota el paraigua d’aquest programa estan Xàbia TIC, una sèrie de conferències sobre noves tecnologies i “Beers & Bites”, trobades mensuals en bars en els quals diferents emprenedors locals exposen les seues bones pràctiques i experiències.

Cuatro emprendedoras del sector del vino protagonizan el próximo encuentro de networking impulsado por el Ayuntamiento de Xàbia

Girls& Wine se celebrará el miércoles 17 de octubre en la Casa del Vino

El departamento de Fomento Económico de Xàbia da un nuevo impulso a los encuentros con los que trata de propiciar el networking entre emprendedores y empresarios ya consolidados.

Después del éxito de ciclos como “Beers & Bytes”, este otoño se innova con el primer encuentro “Girls & Wine” en el que se podrá conocer la experiencia de cuatro mujeres que han emprendido aventuras empresariales relacionadas con el mundo del vino, consiguiendo que una pasión se haya convertido en negocio.

El evento tendrá lugar el próximo miércoles 17 de octubre, a las 20’30 horas, en la Casa del Vino  y las ponentes serán Mara Bañó (bodegas Les Freses), Cristina Rodríguez (M de Alejandría), Margherita Saretto (Volta i Volta) y Graciela Pena (Vino Vítaro). Además, habrá una cata previa (a las 19 horas). Para asistir a la misma, hace falta reservar en el 966463098.

Desde el departamento que dirige Cesc Camprubí, apuestan en esta estrategia que han bautizado como “beachworking”, una palabra (combinación de networking y playa) que quiere plasmar el potencial de Xàbia como lugar idóneo para compatibilizar desarrollo profesional y calidad de vida.

Entre las iniciativas propuestas bajo el paraguas de este programa están Xàbia TIC, una serie de conferencias sobre nuevas tecnologías y “Beers & Bites”, encuentros mensuales en bares en los que distintos emprendedores locales exponen sus buenas prácticas y experiencias.