Firma contracte per a la redacció del projecte de la piscina

Firma contracte per a la redacció del projecte de la piscina

L’alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha signat el contracte amb l’empresa especialitzada en arquitectura Raízde3 S.L. que s’encarregarà de redactar un projecte tan anhelat pels veïns i veïnes del municipi com és el de la piscina coberta municipal.

Chulvi i els regidors d’Esports, Vicent Colomer, i Obres, Paco Torres, han mantingut també un primer contacte amb els tècnics per a transmetre’ls les línies bàsiques del que s’espera d’aquesta infraestructura en matèria d’operativitat i eficiència energètica.

Ara, l’estudi té dos mesos per davant per a preparar tant el projecte bàsic com el d’execució i el necessari per l’autorització ambiental.

Raízde3 S.L. ha resultat adjudicatària de cinc propostes rebudes i va obtindre la millor puntuació. Una vegada llestos els projectes, el Consistori els entregarà a la Generalitat, qui ja s’encarregarà de licitar i finançar la construcció de la piscina.

 

Firma contrato para la redacción del proyecto de la piscina

El alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha firmado el contrato con la empresa especializada en arquitectura Raízde3 S.L. que se encargará de redactar un proyecto tan anhelado por los vecinos y vecinas del municipio como es el de la piscina cubierta municipal.

Chulvi y los concejales de Deportes, Vicent Colomer, y Obras, Paco Torres, han mantenido también un primer contacto con los técnicos para trasmitirles las líneas básicas de lo que se espera de esta infraestructura en materia de operatividad y eficiencia energética.

Ahora, el estudio tiene dos meses por delante para preparar tanto el proyecto básico como el de ejecución y el necesario para la autorización ambiental.

Raízde3 S.L. ha resultado adjudicataria de entre cinco propuestas recibidas y obtuvo la mejor puntuación. Una vez listos los proyectos, el Consistorio los entregará a la Generalitat, quien ya se encargará de licitar y financiar la construcción de la piscina.