Fiesta del Producto Fresco en Mercat de Xàbia

Fiesta del Producto Fresco en Mercat de Xàbia

El Mercat de Xàbia ofereix aquest dissabte una festa per a promocionar el producte fresc

El Mercat de Xàbia celebra aquest dissabte una jornada festiva i plena d’activitats per a majors i xicotets amb la finalitat de promocionar el producte fresc i atraure clients a aquest històric espai comercial.

Entre les activitats programades, un particular contacontes (a les 11 hores al carrer Sor Maria Gallart) que acostarà els beneficis de comprar i menjar els productes de proximitat. També dirigit al públic més jove, a les 12 hores s’ha preparat una classe de cuina per a xiquets i xiquetes que vulguen aprendre a preparar una apetitosa ensalada amb producte fresc del Mercat.

També a aqueixa hora la música prendrà el carrer veí del mercat amb una quedada per a ballar lindy Hop organitzada per Spirit La Marina Lindy Hop.

A més, dins del recinte hi haurà diverses activitats a càrrec d’una nova associació de joves: Xàbia en Moviment. El col·lectiu es presenta en societat donant suport al comerç local i la causa feminista. És per això que instal·laran en el Mercat una exposició sobre dones i posaran a la venda unes samarretes commemoratives que han dissenyat pel Dia de la Dona.

El Mercat de Xàbia ofrece este sábado una fiesta para promocionar el producto fresco

El Mercat de Xàbia celebra este sábado una jornada festiva y llena de actividades para mayores y pequeños con el fin de promocionar el producto fresco y atraer clientes a este histórico espacio comercial.

Entre las actividades programadas, un particular cuentacuentos (a las 11 horas en la calle Sor Maria Gallart) que acercará los beneficios de comprar y comer los productos de proximidad. También dirigido al público más joven, a las 12 horas se ha preparado una clase de cocina para niños y niñas que quieran aprender a preparar una apetitosa ensalada con producto fresco del Mercat.

También a esa hora la música tomará la calle vecina del mercat con una quedada para bailar lindy Hop organizada por Spirit La Marina Lindy Hop.

Además, dentro del recinto habrá varias actividades a cargo de una nueva asociación de jóvenes: Xàbia en Moviment. El colectivo se presenta en sociedad apoyando al comercio local y la causa feminista. Es por ello que instalarán en el Mercat una exposición sobre mujeres y pondrán a la venta unas camisetas conmemorativas que han diseñado por el Día de la Mujer.