Entrega dels bons als guanyadors dels sortejos de fidelització nadalenca

Entrega dels bons als guanyadors dels sortejos de fidelització nadalenca

Les associacions de comerciants Xàbia Port i Xàbia Històrica han entregat els bons als guanyadors dels sortejos que han realitzat en el marc de la campanya de fidelització nadalenca. En total, totes dues associacions han repartit 3.500 euros en premis.

Les agraciades amb els tres “grossos” (vals per valor de 500 euros en compres) han estat Isabel  Henarejos, Maria Francisca Bisquert Sancho i Lina Domenech.

Xàbia Històrica ha entregat també els premis als millors aparadors d’aquestes festes, un concurs que va guanyar “Azulmarino; sabates, roba, complements”, quedant la Papereria Botella en segon lloc i l’Òptica Picó en tercer.

L’alcalde, José Chulvi, i el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, han participat en el lliurament dels vals i felicitat als
guanyadors tant pel premi com per comprar en el comerç local i de proximitat, un sector clau per a dinamitzar Xàbia.

Las asociaciones de comerciantes Xàbia Port y Xàbia Histórica han entregado los bonos a los ganadores de los sorteos que han realizado en el marco de la campaña de fidelización navideña. En total, ambas asociaciones han repartido 3.500 euros en premios.

Las agraciadas con los tres “gordos” (vales por valor de 500 euros en compras) son: Isabel  Henarejos, Maria Francisca Bisquert Sancho y Lina Domenech.

Xàbia Histórica ha entregado también los premios a los mejores escaparates de estas fiestas, un concurso que ganó “Azulmarino;
zapatos, ropa, complementos”, quedando la Papelería Botella en segundo puesto y la Óptica Picó en tercero.

El alcalde, José Chulvi, y el concejal de Fomento Económico, Cesc Camprubí, han participado en la entrega de los vales y felicitado a los ganadores tanto por el premio como por comprar en el comercio local y de proximidad, un sector clave para dinamizar Xàbia.