El Mercat de Xàbia estrena il·luminació interior

El Mercat de Xàbia estrena il·luminació interior

L’Ajuntament rep sis propostes de persones interessades a ocupar les parades vacants

L’Ajuntament de Xàbia ha millorat la il·luminació interior del Mercat Municipal amb la substitució dels projectors de llum indirecta per altres nous de tecnologia LED, així com amb la instal·lació de nous punts de llum en els passos de les parades.

Segons explica la regidora responsable del Mercat, Tere Bisquert, en total s’han muntat 22 projectors LED de 156 W i altres 26 de 50W, donant com resultat una millor il·luminació, amb un to més natural i que repercutirà en  un consum més eficient.

Aquesta millora, realitzada per l’empresa local Chispas Jávea, ha suposat una inversió municipal de 9.352 euros, dels quals 5.000 euros han sigut subvencionats per la Diputació d’Alacant.

Bisquert ha aprofitat per a avançar que hui ha començat el procés d’adjudicació dels llocs vacants en el Mercat que al setembre van eixir a licitació per als pròxims 10 anys. En total s’han presentat sis propostes d’interessats a obrir negocis en el mercat que ara estan sent valorades tant tècnica com econòmicament pel Consistori.

L’edil també ha comentat que a la fi de mes es tindrà ja el resultat de l’estudi tècnic que s’ha encarregat sobre aquesta instal·lació i que, després d’avaluar la seua situació actual, servirà per a definir el full de ruta per a la seua gestió i evolució per a aconseguir que siga viable i dinàmic.

El Ayuntamiento recibe seis propuestas de personas interesadas en ocupar las paradas vacantes

El Ayuntamiento de Xàbia ha mejorado la iluminación interior del Mercat Municipal con la sustitución de los proyectores de luz indirecta por otros nuevos de tecnología LED, así como con la instalación de nuevos puntos de luz en los pasos de las paradas.

Según explica la concejala responsable del Mercat, Tere Bisquert, en total se han montado 22 proyectores LED de 156 W y otros 26 de 50W, dando como resultado una mejor iluminación, con un tono más natural y que repercutirá en  un consumo más eficiente.

Esta mejora, realizada por la empresa local Chispas Jávea, ha supuesto una inversión municipal de 9.352 euros, de los que 5.000 euros han sido subvencionados por la Diputación de Alicante.

Bisquert ha aprovechado para avanzar que hoy ha empezado el proceso de adjudicación de los puestos vacantes en el Mercat que en septiembre salieron a licitación para los próximos 10 años. En total se han presentado seis propuestas de interesados en abrir negocios en el mercat que ahora están siendo valoradas tanto técnica como económicamente por el Consistorio.

La edil también ha comentado que a finales de mes se tendrá ya el resultado del estudio técnico que se ha encargado sobre esta instalación y que, tras evaluar su situación actual, servirá para definir la hoja de ruta para su gestión y cómo ha de ser su evolución para ser viable y dinámico.