Divendres 17 d’agost: shopping Night al centre històric

Divendres 17 d’agost: shopping Night al centre històric

El divendres 17 d’agost, segona nit de compres en el Centre Històric de Xàbia

Divendres 17 d’agost, el Centre Històric ofereix la segona nit de compres d’aquest estiu. Els comerciants han programat diverses activitats d’animació en carrers i places per a tots els que vagen als seus comerços a aprofitar les ofertes i descomptes en les seues compres de l’estiu. Hi haurà més de  30 tendes participants.

Les propostes comencen a les 19 hores i abasten des d’un taller de pintura infantil , ball clandestí de Lindy Hop amb el grup Spirit de Sant Louis, rock en directe amb Cholbi & Garnelo a una cercavila de batuchanga. A més, el Museu Soler Blasco estarà obert fins a les 22’30 hores.

El viernes 17 de agosto, segunda noche de compras en el Centro Histórico de Xàbia

El  viernes 17 de agosto, el Centro Histórico ofrece la segunda noche de compras de este verano. Los comerciantes han programado varias actividades de animación en calles y plazas para todos los que vayan a sus comercios a aprovechar las ofertas y descuentos en sus compras del verano. Habrá más de  30 tiendas participantes.

Las propuestas empiezan a las 19 horas y abarcan desde un taller de pintura infantil , baile clandestino de Lindy Hop con el grupo Spirit de Sant Louis, rock en directo con Cholbi & Garnelo a un pasacalle de batuchanga. Además, el Museu Soler Blasco estará abierto hasta las 22’30 horas.