Creama Xàbia ofereix cursos d’iniciació a la informàtica

Creama Xàbia ofereix cursos d’iniciació a la informàtica

Creama Xàbia ofereix diversos cursos d’iniciació a la informàtica als aturats del municipi

Creama Xàbia ha programat una sèrie de cursos de formació en informàtica bàsica dirigits a persones desocupades del municipi. Des de l’àrea de Foment Econòmic, que dirigeix Cesc Camprubí, insisteixen que tindre coneixements bàsics en ofimàtica és vital per a accedir a molts llocs de treball i per a millorar en la cerca d’ocupació, entre altres coses.

Els tallers, són gratuïts, estan estructurats per blocs (comença a manejar el teu ordinador; aprèn a navegar per internet, gestió del correu electrònic i creació o edició de documents) i una durada de 6 a 18 hores.

Les classes seran dimarts i dijous als matins i comencen el mes vinent de febrer. Els interessats poden inscriure’s a tots els cursos o solo al qual els interesse.

Per a més informació i inscripcions, poden passar-se per l’oficina de Creama en el Portal del Clot o telefonar al 965794266.

Creama Xàbia ofrece varios cursos de iniciación a la informática a los desempleados del municipio

Creama Xàbia ha programado una serie de cursos de formación en informática básica dirigidos a personas desempleadas del municipio. Desde el área de Fomento Económico, que dirige Cesc Camprubí, insisten en que tener conocimientos básicos en ofimática es vital para acceder a muchos puestos de trabajo y para mejorar en la búsqueda de empleo, entre otras cosas.

Los talleres, son gratuitos, están estructurados por bloques (empieza a manejar tu ordenador; aprende a navegar por internet, gestión del correo electrónico y creación o edición de documentos) y una duración de 6 a 18 horas.

Las clases serán martes y jueves por las mañanas y empiezan el próximo mes de febrero. Los interesados pueden inscribirse a todos los cursos o solo al que les interese.

Para más información e inscripciones, pueden pasarse por la oficina de Creama en el Portal del Clot o llamar al teléfono 965794266.