Contacontes infantils a les biblioteques

L’Ajuntament de Xàbia reprèn a partir de gener els contacontes infantils a les biblioteques

Aquest divendres 21 de desembre hi haurà una sessió prèvia especial d’històries de nadal

La regidoria de Cultura recupera a partir de gener una de les activitats amb més èxit entre els més xicotets: els contacontes setmanals a les biblioteques.

Tal com explica el regidor Quico Moragues, la programació s’estructurarà com a anys anteriors, cada setmana de forma alterna entre la biblioteca de Duanes i la del Centre Històric. Sempre a les 17’30 hores i amb accés gratuït.

Començaran el dia 11 en el port amb la història de “La Muntanya fem” i seguirà el divendres 18 al poble “Amb certs titelles” mentre que el dia 25, els xiquets podran conéixer a “Artur i Clementina” en Duanes. Els contacontes seguiran cada setmana fins a setmana santa (veure programació completa)  

Però abans de començar amb els cicles Pluja de Contes i La Mar de Contes, Cultura també contribueix a la programació especial de nadal per a xiquets amb un altre aquest mateix divendres, 21 de desembre, a la Biblioteca del Poble titulat “Quin regal serà?”. L’activitat també és a la 17’30 hores i d’entrada gratuïta i completa l’oferta per als més xicotets de la vila en el Centre Històric, ja que aqueixa vesprada també rebran la visita de Papà Noel al costat de l’arbre monumental de la plaça de l’església. El dissabte 22 a partir de les 11 hores, Santa Claus estarà en Duanes també al costat de l’arbre del passeig de la Grava.

A iniciativa de les associacions de comerciants Xàbia Històrica i Xàbia Port, els comerços associats entregaran en els establiments uns tiquets que es podran canviar per una foto amb papà Noel.

Este viernes 21 de diciembre habrá una sesión previa especial de historias de navidad

La concejalía de Cultura recupera a partir de enero una de las actividades con más éxito entre los más pequeños: los cuentacuentos semanales en las bibliotecas.

Tal y como explica el concejal Quico Moragues, la programación se estructurará como años anteriores, cada semana de forma alterna entre la biblioteca de Duanes y la del Centro Histórico. Siempre a las 17’30 horas y con acceso gratuito.

Empezarán el día 11 en el puerto con la historia de “La Montaña basura” y seguirá el viernes 18 en el pueblo “Con ciertos títeres” mientras que el día 25, los niños podrán conocer a “Artur i Clementina” en Duanes. Los cuentacuentos seguirán cada semana hasta semana santa (ver programación completa)  

Pero antes de empezar con los ciclos Pluja de Contes y La Mar de Contes, Cultura también contribuye a la p

 

rogramación especial de navidad para niños con otro cuentacuentos este mismo viernes, 21 de diciembre, en la Biblioteca del Pueblo titulado “Quin regal será?”. La actividad también es a la 17’30 horas y de entrada gratuita y completa la oferta para los más pequeños de la villa en el Centro Histórico, ya que esa tarde también recibirán la visita de Papá Noel junto al árbol monumental de la plaza de la iglesia. El sábado 22 a partir de las 11 horas, Santa Claus estará en Duanes también junto al árbol del paseo de La Grava.

A iniciativa de las asociaciones de comerciantes Xàbia Histórica y Xàbia Port, los comercios asociados entregarán en los establecimientos unos tiquets que se podrán canjear por una foto con papá Noel.